Priemyselné osvetlenie HighBay

Dióda vyžarujúca svetlo (LED) dokázala rozvíriť vody celý priemyslu svojimi vlastnosťami: minimálne náklady na údržbu, vysoká účinnosť a klesajúce náklady na svietidlá prispievajú k tomu, že ľudia stále viac dôverujú spoľahlivosti LED svietidiel. 

Rozsah dizajnov LED svietidiel sa v posledných rokoch výrazne zlepšil - náš priemysel teraz disponuje riešeniami pre rôzne firmy, rôzne sektory a rôzne umiestnenia. Jedným z takýchto riešení, ktoré sa v súčasnosti používa vo svete, je LED High-bay. a

Kvalita svetla a energetická účinnosť v obchodných zariadeniach s vysokými stropmi, napríklad sklady, sú pre zamestnávateľov kľúčové kvôli bezpečnosti zamestnancov a dlhodobým nákladom. LED High-bays ponúkajú obidve + výhody ako sú kontrolné senzory na stmievanie svetla, čo vedie k ďalšiemu zníženiu spotreby energie.

Teraz, keď vieme viac o LED high-bays, poďme sa pozrieť na top 5 faktorov, ktoré treba zvážiť, keď uvažujete o tom, ktorý LED High-bay kúpiť pre váš sklad: 

Lumeny - Najprv treba rozhodnúť o výške lumenov požadovaných pre akúkoľvek oblasť na základe faktorov, ako je výška stropu, bezpečnosť pracovníkov a skutočné množstvo svetla požadované v tejto oblasti. LED verzie High-bay svetiel pozostávajú z obrovského rozsahu výkonu a lumenov, ktoré dodávajú, vrátane stmievateľných verzií. Preto je veľmi jednoduché nájsť správny požadovaný model.

Energetická účinnosť - počet lumenov, ktoré dostanete na watt, je ďalším dôležitým faktorom, ktorý je potrebné zvážiť. Modely novej generácie sú navrhnuté tak, aby poskytovali 120 lumenov na watt, čím sú vysoko efektívne, a preto sú ekonomické.

Životnosť a záruka - Väčšina LED svietidiel má záruku od 1 do 5 rokov. Máme modely v rozmedzí od 3 do 5 rokov záruky. Životnosť LED svietidla je vyššia v porovnaní s bežnými High-bay svietidlami (napr. HID). Vzhľadom na ich dlhšiu životnosť, výber LED svietidiel má za následok nižšie náklady na údržbu - kombinácia so zárukou u neho vedie k skvelému servisu produktu.

Farba - V oblasti bezpečnosti pracoviska je potrebné starostlivo vyberať farbu svietidiel. Vysoký odraz osvetlenia by bol pre zamestnancov škodlivý. Rozhodnutie o voľbe určitej farby by sa malo robiť vzhľadom na pracovné prostredie. Ak si kúpite vysoko oslňujúce svietidlá, bolo by vhodné zakúpiť si stmievateľné modely, aby ste zaistili bezpečnosť.

Zostava - Existuje viac typov svietidiel, z ktorých si môžete vybrať - tradičné sú lineárne highbay svietidlá, ktoré majú samostatný kryt - nodnes najpopulárnejšie sú UFO High-Bay. Tieto svietidlá rozlievajú svetlo bez použitia reflektorov a môžu byť použité po celom sklade (a dokonca aj pre telocvične, športové arény a iné priemyselné priestory). Zákazníci majú možnosť zakúpiť si ich s uhlom lúča 90 stupňov alebo 120 stupňov. Ich robustné telo (s vysoko výkonným chladičom) zvyšuje odvod tepla a tým zvyšuje životnosť výrobku. 

V našom nadchádzajúcom katalógu by sme Vám chceli predstaviť náš kompletný sortiment UFO high-bay príslušenstva. Záruka od  3 rokov až po 5 rokov a štandard krytia IP65 je ideálny pre akýkoľvek typ použitia, najmä pre vysoké stropné plochy, či už sklady alebo showroomy. Tieto dva typy šošoviek sú špeciálne navrhnuté tak, aby vytvorili voliteľný zväzok lúčov o rozmeroch 90 stupňov a 120 stupňov, ktoré rozdeľujú svetlo do požadovanej oblasti, čo minimalizuje plytvanie svetlom.

 b

Modely Generation V-TAC High-bays sa dodávajú s päťročnou zárukou s použitím napájacích zdrojov. Môžu byť stlmené aj pomocou stmievaceho prepínača 1-10v, čo umožňuje energetickú účinnosť počas prestojov alebo pre bezpečnosť alebo pracovníkov. Okrem toho dodávajú viac ako 120 lumenov na watt, takže návratnosť Vašej investície je menej ako rok. 

Ostatné modely HighBay, ktoré dodávajú 80 lumenov na watt, sú cenovo dostupné, takže prechod na LED nevyžaduje takú veľkú počiatočnú investíciu.

Ak sa chcete dozvedieť viac o našom novom rade vysokých zátok, kontaktujte nás teraz alebo nám zavolajte (na čísle +421 917 48 28 99) a spojte sa s niektorým z našich zástupcov.